Vijesti i novosti

[Patch 2.0.4]: Smanjenje cijena u Web Shopu, komanda /sell, nove mogućnosti i više!
Objavljeno 08.02.2018. u 15:11
Nastavili smo slušati vaše prijedloge, te smo smanjili cijene rankova, kitova i ključeva u našem Web Shopu! Kao još jedna stvar koju ste mnogo predlagali jeste komanda "/sell"! Na server smo upravo izbacili update u kojem smo za sve igrače dodali mogućnost prodavanja itema u Warp Shop, bez same potrebe za odlazak u isti, komandom "/sell", te nove načine za unclaimanje određenih područja, uz popravke nekih grešaka. Changelog je dostupan dole:

Dodaci:
- Dodana komanda "/sell"! Igrači sada mogu prodavati svoje iteme u Warp Shop, bez same potrebe za odlazak u isti! Koristite "/sell hand" da prodate iteme koje držite u ruci, a donatori imaju mogućnost prodavanja svih itema iz inventara komandom "/sell inventory"!
- Dodana komanda "/k unclaim disconnected" koja igračima dozvoljava unclaimanje svih područja u vlasništvu njihovog kraljevstva u kojima se ne nalazi neka građevina ili top ili mina.

Izmjene:
- Smanjene cijene rankova, kitova i ključeva u Web Shopu!
- Ukoliko igrači unclaimaju neko područje unutar kojeg se nalazi neka struktura, poput Extractora, Outposta, topa ili mina, disk same strukture će biti droppan na pod.

Popravke:
- Popravljena greška gdje se nekada prikazivala pogrešna vrijednost izdržljivosti obsidiana nakon eksplozije.
- Popravljena greška gdje igrači nisu mogli postavljati spawnere
- Popravljena greška gdje igrači nekada nisu mogli zatvoriti meni Warpova (Ups!)
[Patch 2.0.3]: Aukcije i mogućnost postavljanja vlastitog skina!
Objavljeno 27.01.2018. u 00:26
Slušali smo vaše prijedloge, te smo na server upravo izbacili novi update u kojem smo dodali aukcije! Pored aukcija smo radili na još nekim stvarima, a changelog je kao u uvijek dostupan dole:

Dodaci:
- Dodane Aukcije! Igrači sada vrlo jednostavno mogu prodavati svoje iteme, postavljanjem ih na prodaju u AuctionHouse! Koristite "/ah help" da vidite sve komande za aukcije, a "/ah" da vidite listu itema na prodaji!
- Dodana komanda "/skin". Igrači sada jednostavno mogu postaviti željeni skin koristeći komandu "/skin set [ime igrača]"! Koristite "/skin" za listu dostupnih komandi za skinove!

Izmjene:
- Ažuriran Warp Rankup. Hologrami sada detaljno prikazuju sve mogućnosti rankova.

Popravke:
- Popravljena greška gdje bi se skinovi nekada sporo učitavali.
[Patch 2.0.2]: Warp Arena, opisi kraljevstva, popravke grešaka i više!
Objavljeno 22.01.2018. u 08:57
Na server je upravo izbačen novi update u kojem smo dodali PVP Arenu, opise kraljevstava, nove iteme u Warp Shop, te radili na popravkama grešaka! Sve izmjene su dostupne u changelogu dole:

Dodaci:
- Dodana PVP Arena kojoj igrači mogu pristupiti komandama "/warp arena" ili "/warp pvp"!
- Dodani opisi kraljevstava! Igrači, odnosno kraljevi sada mogu postaviti opis svog kraljevstva koji će se prikazivati svaki put kada igrači uđu u njihovo područje i na komandi "/k show". Komanda za postavljanje opisa je jednostavna i glasi "/k setlore [opis]".
- Dodani pšenica, quartz, te sedlo u Warp Shop

Izmjene:
- Poboljšane šanse pojedinih nagrada iz Vote cratea

Popravke:
- Popravljena greška gdje gumb za povratak u glavni meni unutar Shopa nekada nije radio, ili je igrače vraćao u menije pogrešnog Shopa
- Popravljena greška gdje gdje bi područje postalo imuno na napade ukoliko bi ga igrač napao i napustio server prije nego što se čuvar pojavi
- Popravljena greška gdje je više igrača istovremeno moglo napasti isto područje
[Patch 2.0.1]: Popravke grešaka s topovima
Objavljeno 18.01.2018. u 09:22
Na server je izbačen Patch 2.0.1, s ciljem popravke nekoliko grešaka koje smo otkrili prethodnih dana. Changelog je dostupan dole:

Popravke:
- Popravljena greška gdje se nisu prikazivale vrijednosti snage i dometa topova
- Popravljena greška gdje su se glave topova mogle unišiti eksplozijama, a ne samo deaktivirati
- Popravljena greška gdje se topovi ne bi deaktivirali, iako je ograda ispod njih uništena
Server otvoren!
Objavljeno 13.01.2018. u 18:31
Nakon kraće pauze, s ponosom vam predstavljamo Kingdoms 2.0! Server je upravo otvoren, a koncept igre je ostao isti kao i u Kingdoms v1 iz 2016. godine, naravno, uz mnoga druga poboljšanja! Za sve nove igrače, ali i za one stare koji se žele podsjetiti pravila Kingdomsa, objavljen je ažuriran tutorijal kojeg možete pronaći klikom ovdje.

Svi naši donatori su svoje rankove sačuvali, a također je predstavljen potpuno redizajniran i osvježen Web Shop!
Pridružite nam se sada na IP adresi play.oxymc.com. Vidimo se u igri!